Тук има 447 870 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Магазин, град София, Хладилника •  554 120 EUR • ID 59204774 — holmes.bg - [2]
2 Увеличи

Продава Магазин град София, ХладилникаID: 59204774

Виж на картата
554 120 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 140 m2
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • В строеж / Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Възможност за дан. кредит / Тухла, 59204774
Допълнителна информация:
Инвестирайте в успеха: Луксозно търговско помещение за продажба

Реф. момер: 77153

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева 0895 50 10 41, l. kolcheva@novdom1.bg
Това луксозно търговско помещение е проектирано да бъде построено на оживен главен булевард, осигурявайки висока видимост и лесен достъп за вашите клиенти. Местоположението му в ранен етап на строителство позволява персонализиране според вашите специфични изисквания.

С локацията си на метри от метростанция Витоша и достъп до бул. Черни връх и бул. Филип Кутев осигурявате на бизнеса си сигурен човекопоток.

С високия си таван от 7 метра, той предлага уникалната възможност да създадете второ ниво чрез конструкция, увеличавайки максимално използваемото пространство и подобрявайки цялостната привлекателност на вашето бизнес начинание. Тази характеристика го отличава от традиционните търговски площи и предоставя безкрайни възможности за иновативен дизайн и функционалност.

Основното ниво на търговския обект ще включва голямо отворено пространство с възможност за различни оформления, съобразени с нуждите на вашия бизнес. Стъклените фасади ще позволят обилна естествена светлина, създавайки топла и приветлива атмосфера за вашите клиенти. Подовата настилка от висок клас мрамор ще добави нотка лукс и изтънченост към пространството.

Климатичната система ще бъде инсталирана, за да поддържа комфортна температура през цялата година, гарантирайки приятно изживяване както за клиентите, така и за служителите. В допълнение, сградата ще бъде оборудвана с най-съвременни системи за сигурност и пожарна безопасност, осигурявайки безопасна и защитена среда за всички
Този имот е подходящ за различни видове бизнеси, включително магазини за облекло, аксесоари, електроника или дори кафене или ресторант. Не пропускайте тази възможност да притежавате първокласно търговско пространство на такова стратегическо местоположение. Свържете се с нас днес, за да организираме оглед и да обсъдим как можем да превърнем мечтите ви в реалност.

С възможност за плащане САМО 10% сега и последващо плащане след 24 месеца!

Цената е БЕЗ ДДС!

Забележка : Приложените по-горе описания, снимки, скици, архитектурни разпределения и визуализации са илюстративни, те имат за цел да Ви дадат максимално добра и идейна представа за общия вид и разпределението на имота ! Горепосочените са предоставени и одобрени от собственика, същите са публикувани с неговото съгласие ! Имотът се издава пригоден за живеене и е със статут на апартамент, което го прави идеален за инвестиция и отдаване под наем ! СНИМКИТЕ СА ИЛЮСТРАТИВНИ!

НОВ ДОМ 1 : Компанията разполага с : Юридически Отдел - извършващ всички необходими юридически и технически проверки на имота, организира всички етапи на сделката до нейното финализиране с нотариално прехвърляне на имота. Кредитен Отдел съдействащ за отпускане на банков кредит при възможно най-добри условия за клиента, като избора на банка се определя спрямо нуждите и възможностите на клиента. Строително-Ремонтен Отдел гарантиращ при нужда цялостен ремонт на вашето жилище до ключ при най-изгодни условия и цени.

Консултант Недвижими Имоти: Лили Колчева 0895 50 10 41, l. kolcheva@novdom1.bg
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 10:47 на 25 април, 2024 год. Обявата е посетена 12 пъти
Брокер:
Брокер Лили Колчева Лили Колчева

Личен телефон: 0895501041

Още оферти от Лили Колчева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция НОВ ДОМ 1
НОВ ДОМ 1
град София, бул. Гоце Делчев 98 ; бул. Александър Малинов 51;

Офис телефони: 024180002 ; 024160005
Телефон: 0895501041

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: